Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@09:18:02 GMT

روش عجیب مرد برای تصاحب اموال همسرش

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۱۵۰۴

«فرناز» فریاد می‌زد که بیمار نیست و از کارکنان مرکز روانی می‌خواست او را رها کنند. اما کسی از حاضران به حرف‌های او توجه نمی‌کرد. حق هم داشتند چون  کمتر بیماری در این مرکز آمده بود که مشکل روحی را پذیرفته و با درمانش کنار بیاید.  مرد جوان دستگاه را بالا برد تا شوک را وارد کند که صدایی او را متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو مأمور پلیس و مرد دیگری که لباس رسمی به تن داشت به همراه خانواده «فرناز» در مقابل او ایستاده بودند.

گزارش یک آدم ربایی

چندی قبل زن میانسالی با پلیس تماس گرفت و از ربوده شدن دخترش خبر داد. او گفت: ساعت حدود ۱۱ شب بود که زنگ خانه مان به صدا درآمد. مرد جوانی که پشت در بود خواست دخترم «فرناز» را ببیند.  دخترم هم پائین رفت اما پس از چند دقیقه دیگر از فرناز خبری نشد. گوشی آیفون را برداشتم تا از فرناز بپرسم که چرا به داخل خانه نمی‌آید که با صحنه عجیبی روبه‌رو شدم. مرد جوان به همراه دو نفر دیگر، دخترم را با زور سوار آمبولانس کرده و قبل از این‌که خودم را به خیابان برسانم، دخترم را بردند.با شکایت زن میانسال تحقیقات پلیس  برای یافتن دختر جوان آغاز شد. با توجه به این‌که او می‌گفت مردانی با روپوش سفید دخترش را سوار بر آمبولانس کرده‌اند، کارآگاهان فرضیه یک آدمربایی را مطرح کردند.

سرنخی در بیمارستان روانی

با بررسی دوربین‌های مداربسته اطراف خانه فرناز، کارآگاهان پلیس موفق شدند شماره پلاک خودروی آمبولانس را بدست آوردند. با بدست آمدن شماره پلاک، مشخص شد که آمبولانس متعلق به شرکتی خصوصی است و فرناز به یکی از بیمارستان‌های روانی پایتخت منتقل شده است.بدین ترتیب تیم تحقیق راهی بیمارستان شدند و در تحقیقات مشخص شد که فرناز به عنوان بیمار روانی در بیمارستان بستری شده است. این درحالی بود که پرونده پزشکی نیز برای دختر جوان به عنوان یک بیمار روانی تشکیل شده بود.

همچنین بررسی‌های تخصصی پلیس مشخص کرد چند روز قبل مرد جوانی درحالی که فرناز را با آمبولانس خصوصی به بیمارستان منتقل کرده بود، اعلام کرده که فرناز همسرش است و بیماری شدید روانی دارد. او با ارائه مدارک پزشکی مدعی شده بود که همسرش سابقه بیماری دارد و از آنجایی که داروهایش را مصرف نمی‌کند و به خودش و دیگران آسیب رسانده است، می‌خواهد تا او در بیمارستان بستری شود.

رازی که سربزنگاه فاش شد

این درحالی بود که مادر فرناز اظهار داشت که دخترش هرگز مشکل روانی نداشته و از طرفی مدتی قبل به عقد همان مرد جوان درآمده اما به علت اختلافاتی از او جدا شده و در خانه پدری‌اش زندگی می‌کند.

در جریان تحقیقات روشن شد که گفته‌های مادر فرناز با پرونده پزشکی دخترش مغایرت داشته و همین مسأله باعث شد تا پس از هماهنگی‌های قضایی پزشک متخصص اعصاب وروان برای معاینه فرناز به همراه تیم تحقیق راهی بیمارستان شود تا وضعیت روانی او بررسی شود.

زمانی که کارکنان پزشکی  بیمارستان قصد داشتند به خاطر بهبودی فرناز به او شوک الکتریکی وارد کنند تیم تحقیق  همراه پزشک متخصص اعصاب و روان وارد بیمارستان شده و با انجام آزمایش‌های متعدد تأیید شد که دختر جوان بیماری روانی ندارد و پرونده پزشکی که برای فرناز در نظر گرفته شده، جعلی است.

فرناز پس از ترخیص از بیمارستان در جریان تحقیقات  گفت: دانشجوی پزشکی هستم و وضع مالی خوبی دارم. پدرم تاجر است و دو خانه و دو مغازه‌اش را به نام من کرده است. البته دو تا از خانه‌ها قطعی به نام من شده‌اند و دو مغازه قرار بود که پس از ازدواجم و به عنوان هدیه ازدواج به من داده شود. مدتی قبل با پسر یکی از دوستان پدرم به نام آرش عقد کردم. آرش به ظاهر پسر خوبی بود اما زمانی که عقد او شدم رفتارش تغییر کرد. او از این رو به آن رو شد، او دیگر آدمی نبود که روز اول خودش را معرفی کرده بود. آرش بیکار بود و مدام از من پول می‌گرفت. خیلی واضح به من گفت که به خاطر پول با من ازدواج کرده و هیچ علاقه‌ای در کار نیست. اختلاف و درگیری بین ما هر روز بیشتر می‌شد تا این‌که بعد از ۵ ماه تصمیم به جدایی گرفتم.او ادامه داد: آرش با طلاقمان مخالف بود و به همین دلیل مجبور شدم مهریه‌ام را به اجرا بگذارم و آرش که پولی برای پرداخت نداشت و از ترس این‌که موضوع بیکاری‌اش فاش شود نمی‌توانست از پدرش هم پول بگیرد، طلاقم داد. اما این تمام ماجرا نبود، بعد از جدایی، آرش دست از سرم برنمی داشت و مدام تهدیدم می‌کرد. من تصور نمی‌کردم که او تهدیدهایش را عملی کند تا این‌که آن روز او چهار نفر را اجیر کرد تا با یک  آمبولانس خصوصی مرا بربایند و برای بستری شدن به بیمارستان روانی ببرند. او می‌خواست پس از خوراندن داروها به من و شوک الکتریکی، با بد شدن حالم از من امضا و اثر انگشت بگیرد و اموالم را به نام خود کند. اما خوشبختانه پلیس بموقع به دادم رسید و با تأیید سلامت روانی‌ام از سوی پزشکی که همراهشان بود، از آنجا مرخص شدم و او به خواسته‌اش نرسید.

با شکایت دختر جوان، تحقیقات برای دستگیری آرش و مردان سفید پوشی که او را به بیمارستان روانی منتقل کرده بودند ادامه دارد.

 

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۱۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان
  • تصاویر معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان + فیلم
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید